SPONSORED LINKS:

Does anyone here use Linux?



REA D NE W PO STS


-Sponsors-



-Other Forums-

  Facebook Group
  Madhouse Radio new
  BinRev new
  Defcon Forums new
  KDK Pranks
  Ownage Pranks new
  Jerky Boys
  Underground News new
  Jackulator 9000 new


-phonelosers.org-

  Main Site
  Prank Calls
  Shoutcast Stream
  Podcasts
  PLA Wiki
  PLA YouTube
  PLA Twitter
  PLA Tumblr


REA D NE W PO STS



Support PLA by doing your Amazon searching here:

Also, visit PLAs Amazon Store

Author Topic: Does anyone here use Linux?  (Read 27094 times)

Offline Reverend Greed

  • PLA Guru
  • *****
  • Posts: 224
  • 1337 13V3L: +42/-7
Re: Does anyone here use Linux?
« Reply #30 on: January 14, 2007, 06:49:04 PM »
I'm the T600R guy. I figured it out a few days ago. If anyone experiences like problems this will probably work on all windows comps.
1. press delete immediately at start-up
2. countinue pressing till you get to the settings screen.
3. go to boot
4. change default boot drive to ATAPI cd drive
5. you're good!

Forgive me, but what "problems" are you refering to that has anything to do with the discussions of this thread?
Reboot America

Offline M-26-7

  • Skinniest Member of the PLA
  • PLA Junkie
  • *****
  • Posts: 811
  • 1337 13V3L: +40/-61
Re: Does anyone here use Linux?
« Reply #31 on: January 15, 2007, 08:56:36 AM »
Quote
my friend is using a dell xps t600r, and there is no option during boot to enter system setup, or select boot drive. Is there some key combination thats not shown, is some kind of floppy disk or cd required, or is it just not supported all together. (You would think there would at least be a system setup though   )
Raptor's the one who started it.


Quote
Quote from: M-26-7 on January 14, 2007, 10:17:04 AM
I'm the T600R guy. I figured it out a few days ago. If anyone experiences like problems this will probably work on all windows comps.
1. press delete immediately at start-up
2. countinue pressing till you get to the settings screen.
3. go to boot
4. change default boot drive to ATAPI cd drive
5. you're good!

Forgive me, but what "problems" are you refering to that has anything to do with the discussions of this thread?


Well if your trying to boot Linux from a cd and having problems that will probably fix it. I would definately say that has something to do with this discussion.
« Last Edit: January 15, 2007, 08:58:22 AM by M-26-7 »

Offline Reverend Greed

  • PLA Guru
  • *****
  • Posts: 224
  • 1337 13V3L: +42/-7
Re: Does anyone here use Linux?
« Reply #32 on: January 15, 2007, 10:23:32 AM »
Okay, I was just curious because it was answered right after his post by gangals:

With a system that old it might not have an option to choose which media you would like to boot from while the computer POSTs. With Dells, for their BIOS try F1, F2, F10, F12, or DEL. When I don't know what the BIOS key is on a machine I'm working on, I just run my fingers back and forth over the F keys and the DEL button.

I thought perhaps you were responding to something I missed.
Reboot America

Offline M-26-7

  • Skinniest Member of the PLA
  • PLA Junkie
  • *****
  • Posts: 811
  • 1337 13V3L: +40/-61
Re: Does anyone here use Linux?
« Reply #33 on: January 15, 2007, 10:29:43 AM »
Oh I did not realize that thanks. Raptor told me someone had said to smash my hand/roll my head over the keyboard till something happpened.

Offline Reverend Greed

  • PLA Guru
  • *****
  • Posts: 224
  • 1337 13V3L: +42/-7
Re: Does anyone here use Linux?
« Reply #34 on: January 15, 2007, 10:31:47 AM »
hahahaha.  I suppose that would work too.
Reboot America

Offline M-26-7

  • Skinniest Member of the PLA
  • PLA Junkie
  • *****
  • Posts: 811
  • 1337 13V3L: +40/-61
Re: Does anyone here use Linux?
« Reply #35 on: January 15, 2007, 10:50:46 AM »
With that slackware should I burn it to a CD or what?
God that sounds newbish.

Offline Reverend Greed

  • PLA Guru
  • *****
  • Posts: 224
  • 1337 13V3L: +42/-7
Re: Does anyone here use Linux?
« Reply #36 on: January 15, 2007, 10:52:01 AM »
With that slackware should I burn it to a CD or what?
God that sounds newbish.

Yes, it needs to burned as a BOOTABLE.  Don't just burn the ISO as a file.
Reboot America

Offline Raptor

  • OMG MOD wannabe
  • Ninja Phone Loser
  • ***
  • Posts: 1208
  • 1337 13V3L: +80/-52
  • We can be happy underground
Re: Does anyone here use Linux?
« Reply #37 on: January 15, 2007, 11:09:26 AM »
It's very similar to the way I burned PHLAK. Nero Burning ROM supports it I think,
Raptor\\\'s Random Reviews!

http://www.phonelosers.org/forums/index.php?board=30.0

Offline M-26-7

  • Skinniest Member of the PLA
  • PLA Junkie
  • *****
  • Posts: 811
  • 1337 13V3L: +40/-61
Re: Does anyone here use Linux?
« Reply #38 on: January 15, 2007, 11:11:29 AM »
Heh Heh. Get it Nero Burned ROME! It's the most hilarious pun in the business world.

Offline Reverend Greed

  • PLA Guru
  • *****
  • Posts: 224
  • 1337 13V3L: +42/-7
Re: Does anyone here use Linux?
« Reply #39 on: January 15, 2007, 11:12:46 AM »
It's very similar to the way I burned PHLAK. Nero Burning ROM supports it I think,

Correct.
Reboot America

Offline M-26-7

  • Skinniest Member of the PLA
  • PLA Junkie
  • *****
  • Posts: 811
  • 1337 13V3L: +40/-61
Re: Does anyone here use Linux?
« Reply #40 on: January 17, 2007, 05:01:14 PM »
When I boot up the Tank (T-600r sounds like a russian tank name), it shows the Dell logo, then some text and then just a commandline. What should I do?

Offline widge

  • Junior Phone Loser
  • **
  • Posts: 23
  • 1337 13V3L: +2/-2
  • Why doesn't waffle hosue have pancakes?
Re: Does anyone here use Linux?
« Reply #41 on: February 04, 2007, 04:36:22 PM »
try this:
cd /usr/src
wget http://ftp.digium.com/pub/asterisk/asterisk-1.2.14.tar.gz
tar xzvf asterisk-1.2.14.tar.gz
cd asterisk-1.2.14
./configure && make && make install

Slackware is an awesome distro to learn on.

Offline fredsambo

  • Eldery & Confused PLA Junkie
  • *****
  • Posts: 74
  • 1337 13V3L: +6/-1
Re: Does anyone here use Linux?
« Reply #42 on: February 04, 2007, 05:02:31 PM »
I have an Astrisk PBX as well, except mine is running on an Ubuntu server.  If you don't want to bother with compiling, you can get this customized distro called AsteriskNOW.

« Last Edit: February 04, 2007, 05:05:42 PM by fredsambo »

Offline widge

  • Junior Phone Loser
  • **
  • Posts: 23
  • 1337 13V3L: +2/-2
  • Why doesn't waffle hosue have pancakes?
Re: Does anyone here use Linux?
« Reply #43 on: February 04, 2007, 09:00:33 PM »
I have Asterisk on a bunch of distro's. My current PBX is on FreeBSD. I downloaded the source and installed that since I know how to do that and figured might as well. Have I heard you on the voice bridge?

Offline fredsambo

  • Eldery & Confused PLA Junkie
  • *****
  • Posts: 74
  • 1337 13V3L: +6/-1
Re: Does anyone here use Linux?
« Reply #44 on: February 04, 2007, 09:03:36 PM »
Only in your dreams.

 

SPONSORED LINKS: